Rare partij?

Gepubliceerd op 13 september 2023 om 21:33

Wat een rommelig gedoe bij de Partij Voor De Dieren. Een partij die op grote winst staat (stond?) in de peilingen, vooral ook door de fractievoorzitster en lijstrekker bij de verkiezingen Esther Ouwehand. Maar dat wilde het bestuur niet, groter worden. Dan krijgt de partij misschien wel gedeelde verantwoordelijkheden in een kabinet en dat betekent ook water bij de wijn doen.

Daarvoor is een actiepartij niet op aarde is waarschijnlijk de visie van het afgetreden bestuur. Geen compromissen over de koers waar de partij voor staat. 

Dat is toch een vreemd standpunt zou je denken. Iedere partij wil toch groter worden? Daarvoor is een politieke partij op de aarde. Groeien tot je alle macht in handen hebt om het zwart wit te stellen. En toch denk ik dat ik het wel begrijp. Sommige onderwerpen zijn te belangrijk om water bij de wijn te doen. Onze landbouwdieren worden alleen als vleesmassa of melkkoe gezien. En als eier-producent. Het wordt tijd dat daar een einde aan komt. Een dier wil ook graag een fijn leven.

Leve de Partij voor de Dieren!   

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.