Regen

Gepubliceerd op 10 maart 2023 om 23:16

Vandaag begon met veel regen, dus het buiten fietsen heb ik vandaag geskipt. Vanochtend ben ik wel een flink aantal keer de trappen in huis op en neer gelopen. Ik moet bewegen om de ochtend-angst kwijt te raken. Op de vrijdagen krijg ik bovendien in de middag genoeg beweging bij het vrijwilligerswerk in de bibliotheek. Veel lopen, maar ook veel hurken en omdat er vandaag voor kinderen een lego middag was ook veel sjouwen met tafels en stoelen. Toen ik er net werkte had ik de volgende dag behoorlijke spierpijn. Dat is nu weg gelukkig.

Vanochtend heb ik een recensie geschreven voor mijn muziekblog. Dat geeft weer genoeg afleiding voor de ochtend. Uiteraard geeft het werken in de bieb ook veel afleiding. Zoveel zelfs dat ik daar geen moment last heb van mijn depressie. Ook ben ik door het werk veel fitter in de avond. Het benadert echt het gevoel dat ik had voor de depressie.

Op mijn lijstje voor morgen staan nog maar twee dingen. Boodschappen doen samen met mijn vrouw en een bonte was draaien. Dat wordt dus een dag met veel lezen en bezig zijn met mijn muzieksite.  Al met al geen slechte dag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.