Wandelen

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 22:10

Vanochten om 11,30 vertrokken naar Baarn. Daar de auto geparkeerd op de P+R en Wim opgewacht. Vervolgens een wandeling gemaakt via bos en heidepaden  naar Hilversum. Zo'n 14 km lopen.

De route voert langs kasteel Groeneveld waar een xylotheek aanwezig is. Één van de drie in Nederland. Wij hadden daar nog nooit van gehoord Maar het is een rijtje houten kistjes die er uit zien als boeken in een boekenkast.  Ieder kistje bevat een beschrijving van een boom, wat gedroogde blaadjes, stukjes hout, een knop, takje of vruchtje van deze boom.

 

Zie hier links het kasteel dat helaas op maandag is gesloten

Aangekomen in Hilversum was ik blij in de trein te kunnen zitten. Terug in Baarn heb ik met Wim pannekoeken heb gegeten in Lage Vuursche. Hij ging in het Kees Vorrink huis overnachten om morgen nog een wandeling te maken. Mijn benen en voeten zouden het niet aankunnen.

Ik moest natuurlijk naar huis om dit stukje te schrijven.  Ik heb vandaag een leuke dag gehad en kan me niet voorstellen dat ik er zo tegen op zag. Zonde van de energie die het gekost heeft om die angst te overwinnen. Het wonder van het brein.  

Morgen moet ik weer een lijstje afwerken. Strijken, stofzuigen onder andere. Als ik kan lopen en staan na vandaag tenminste.

 

                                                            Mijn pannekoek met spek, kaas en ananas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.