16 februari 2023

Gepubliceerd op 16 februari 2023 om 23:16

Het begin

Op deze dagboekpagina's ga ik niet elke dag verslag doen van mijn belevenissen. Het kan dat zijn ik een dag oversla, het kan ook zijn dat ik een belevenis uit het verleden beschrijf. Ik ga dat doen waar ik zin in heb die dag.  Het is mijn dagboek en niet dat van de lezer. Ik zal in de komende dagen vooral iets vertellen over het hoe en waarom van mijn depressie. Ik zal dat doen met een knipoog en een serieuze ondertoon.

Vandaag heb ik veel tijd gestoken in het maken van mijn website. Hoewel IT mijn werk is geweest heb ik nooit een website gebouwd. Wel ontworpen en vervolgens de programmeurs aangestuurd bij de bouw. Programmeren kan ik wel, maar dan in Cobol. Ach ja, Cobol. Die goede oude tijd. Maar toch wordt het nog veel gebruikt. De Cobol programmeurs raken langzaam zeldzaam. Ze kunnen goud geld verdienen tegenwoordig heb ik ergens gelezen. Maar ik begin er niet meer aan.

Morgen is het vrijdag. Op de vrijdag werk ik in de middag als vrijwilliger in de bibliotheek. Leuk werk en leuke collega's. Boeken terugplaatsen, reserveringen klaarmaken, klanten helpen, enz..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.