Waterdrones en de luchtmacht

Gepubliceerd op 5 augustus 2023 om 23:27

Vandaag een tweede drone-aanval op een Russisch schip in twee dagen. En weer was het raak. Ik vind het bijzonder dat dat gewoon lukt. Dat geeft de burger moed. Die Russische defensie is kwalitatief ver ondermaats. Ik hoor ook nooit wat over aanvallen met vliegtuigen. Ik heb het idee dat de Migs niet meer mee kunnen in deze moderne tijd.

Hier danken we de F-16's af en komen de F-35's er voor in de plaats. Over een tijdje heeft Oekraïne vernieuwde F-16's. Als zoon van een vader die altijd bij de luchtmacht heeft gewerkt blijf je geïnteresseerd in alles wat vliegt en vooral als het om gevechtsvliegtuigen gaat. Mijn vader ging met pensioen in 1977, toen de F-16's kwamen en heeft dus nog met de oude Lockheed F-104 starfighter gewerkt.

Wat gaat de tijd toch snel. Ik herinner me zijn afscheid als de dag van gisteren, maar het is alweer ruim 46 jaar geleden.
'Bouma je hebt voorgoed je pet afgezet, je gaat nu voortaan wat later naar bed, dat is geen flauwekul'.  Het lied dat bij zijn afscheid werd gezongen. Het origineel was van Ria Valk. 'Leo, Je bent vannacht weer dronken geweest'.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.