Spanningen

Gepubliceerd op 2 juli 2023 om 23:56

In principe zou ik een positieve VOG moeten krijgen van de gemeente, maar ik wacht er nu bijna 4 weken op.  Ik heb die nodig i.v.m. het vrijwilligerswerk bij ABN AMRO.

Als doemdenker moet ik dan terugdenken aan een voorval van een aantal weken gelden waarbij ik geen voorrang gaf aan een fietser van rechts. Dat was omdat ik net een dame op de fiets had ingehaald die heel erg slingerde. Ze leek wel te gaan vallen. Ik checkte dat nog even via mijn  achteruitkijkspiegel. En toen was daar de fietser.  Hij was op tijd gestopt, dus niks ernstigs aan de hand.

Toen ik even verderop stopte werd er luid op mijn raam geklopt. De fietser ging als een wilde te keer.  Of ik last heb van mijn ogen, enz.

Hij wilde persé een excuus horen. Ik heb sorry gezegd maar vond 

hem desondanks een seikert. Hij brulde dat hij bij de overheid werkt, en op basis van het kenteken er wel voor zou zorgen dat ik nog heel veel last zou krijgen de komende periode. En wat kun je doen? Iemand toch in een kwaad daglicht stellen door in zijn gegevens te gaan graven? Zodanig dat ik een strafblad zou krijgen? 

Ja ik kan soms erg negatieve gedachten krijgen. Hopelijk krijg ik mijn VOG de komende week gewoon!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.