De kat en de medicatie

Gepubliceerd op 25 april 2023 om 22:43

Ik heb twee drukke weken achter de rug door de operatie van onze kat. Daardoor liep alles anders dan anders. Om de beurt beneden op de bank slapen want de kat mocht geen trap op en af om het helingsproces van de wond niet te benadelen. Dat beneden slapen bracht met zich dat ik door een ander ritme een paar dagen vergeten ben om mijn medicijnen in te nemen.

Toen ik op een dag ineens heel erg in de war was wist ik niet wat de reden was. Pas de dag erna, het was toen nog slechter, realiseerde ik me dat ik zeker drie of vier dagen verzuimd had om in te nemen. Ik had het die dag enorm koud en in mijn hoofd was het een chaos.

Het toont aan wel dat de spiegel slechts langzaam daalt en het cold-turkey effect pas na een paar dagen optreedt. Ook toont het aan dat ik wel in staat lijk om verder te gaan minderen.

Met de kat gaat het nu veel beter. Een vriend appte me dat hij mijn berichtjes miste. Mijn hoofd stond er niet naar. Maar ik zal proberen nu weer wat meer te gaan schrijven. Want ook dat doet me goed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.